Kalfsfilet met tomaat en kaas

    Recept

    Delen
    Kalfsfilet met tomaat en kaas

    Kalfsvlees is mager vlees, dat weinig calorieën levert, daardoor is het zeer geschikt voor een aantal diëten en bevat veel eiwitten met een hoogwaardige biologische kwaliteit .

    Ingrediënten:

    1 kg kalfsvlees
    300 gr jonge kaas (light)
    4 tomaten
    2-3 knoflookteentjes
    zout
    peper

    Bereidingswijze:

    Snijd tomaten in plakjes

    Snijd de kaas in schijven

    Snijd de knoflook  in dunne plakjes

    Snijd het vlees in stukjes, kruid met zout en peper

    Plaats het vlees op aluminiumfolie. Leg tussen elke vleesplak een dunne schijf tomaat, leg er dunne plakken jonge kaas en knoflook

    Besprenkel het met een eetlepel olie. Wikkel in aluminiumfolie

    Leg in een ovenschaal. Zet die in de oven op 180° voor 45-50 min

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe