Inktvissalade recept

    Recept

    Delen
    Inktvissalade

    Adem en Eva zaten op het gras in de hemel. Ineens vraagt Eva: Adem, vindt jij mij nog mooi? Adem: ja natuurlijk  wie anders.

    Ingrediënten voor 4-5 personen:

    1 kg inktvis
    5 uien
    mayonaise
    zout, peper
    2-3 laurierblaadjes

    Bereidingswijze:

    Inktvis wassen. Het water tot kookpunt brengen. Inktvis, laurierblaadjes in het water leggen en laten koken 3 min (niet meer!) anders zal ’t hard en niet lekker worden.

    Uien schillen

    De gekookte inktvissen eruit. In dit warm water uien leggen voor 10-15 min om uien zacht en niet meer bitter krijgen

    Inktvissen afkoelen en in dunne reepjes snijden

    De uien  halfrond snijden

    Inktvissen en uien mengen, zouten en peperen

    Mayonaise toevoegen

    Smakelijk eten!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe