Recept
Eenvoudige, maar heerlijke hartige taart valt bij iedereen in de smaak.
Ingrediënten:
deeg:
2 eieren
100 g boter
1 tl zout
1 tl bakpoeder
200-250 g bloem
vulling:
200 g platte kaas (6-20%)
200 g kaas (hard)
2 eieren
2-3 knoflookteentjes
zout
verse kruiden
Bereidingswijze:
Hak de verse kruiden fijn (ik had dille).
Rasp de half-harde of harde kaas fijn. Voeg de eieren toe.
Voeg nog de platte kaas en geperste knoflook bij.
Dan voeg de gehakte verse kruiden toe. Kruid met een beetje zout, meng goed door.
Deeg:
Meng de zachte boter en de eieren in een mengkom.
Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe. Kneed het deeg.
Doe het deeg in een bakvorm. Bakvormen moet je invetten en/of bekleden met bakpapier.
Leg de vulling op het deeg. Zet in de voorverwarmde tot 180° oven voor 40 min.
Snijd in blokjes en serveer lauwwarm. Eet smakelijk!