Glazuur recept

Recept

Delen
Glazuur

Voor verschillende koekjes en taarten wordt glazuur gebruikt, voor de versiering van de gebak, hier is het recept van hoe je glazuur moet maken.

Ingrediënten:

500 gr suikerpoeder
7-8 eetlepels sap of water(beter citroensap)
kleurstof voor  voedingsmiddelen

Bereidingswijze:

De citroensap en suikerpoeder mengen en op zacht vuurtje zetten

Laten zachtjes koken ongeveer 5-7 min tot een glad egaal massa

Kleurstof toevoegen. Glazuur wordt snel hard, dus koekjes doppen in warme glazuur.

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

7 reacties Commentaar verbergen

Hoi, delphine
in Delhaize heb ik ze tot nu toe altijd gevonden. Vroeger geel, groen en rood, nu blauw, geel en rood, zodat je alle kleuren kan maken.
Per kleur (geel, rood of groen) kan je ze ook kopen in Aveve.
Veel plezier met koken!

Voeg je reactie toe