Gevulde paprika’s met vlees recept

Recept

Delen
Gevulde paprika's met vlees

Komt een man bij de garage. Vraagt hij aan de garagist :
“Ik wil graag twee spiegels voor mijn Lada”.
zegt die garagist : “Ok, dat lijkt me een goede ruil”

Ingrediënten:

8-10 st. paprika’s
400 gr gemengde gehakt
300 gr gekookte rijst
150 ml zure room
150 gr tomaten pasta of ketchup
200 gr wortels
200 gr uien
zout
peper
zonnebloemolie

Bereidingswijze:

Uien fijn snijden

Worteltjes raspen

De helft van uien met 2 el olie braden

De helft van de worteltjes toevoegen en nog 2 min braden

Gemengde gehakt en gekookte rijst mengen

Gebraden uien en wortels toevoegen, zouten, peperen en goed mixen

Kapje van paprika’s afsnijden, paprika’s uithollen en zaadlijsten verwijderen.

De paprika’s met gehakt opvullen

De zure room en tomatenpasta mixen

In een kookpan de rest van worteltjes,uien en tomaten roomsaus mixen

De paprika’s erin plaatsen

Water toevoegen tot de helft van de paprika’s. Laten zachtjes koken onder een dekseltje 40 min. Opdienen met het sausje waarin de paprika’s kookten.

Smakelijk eten!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

7 reacties Commentaar verbergen

Ik doe ’t ook af en toe, maar in bouillon. Ik vind ’t ook heel lekker en heeft wel andere smak

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Voeg je reactie toe