Gevulde paprika’s met vlees recept

    Recept

    Delen
    Gevulde paprika's met vlees

    Komt een man bij de garage. Vraagt hij aan de garagist :
    “Ik wil graag twee spiegels voor mijn Lada”.
    zegt die garagist : “Ok, dat lijkt me een goede ruil”

    Ingrediënten:

    8-10 st. paprika’s
    400 gr gemengde gehakt
    300 gr gekookte rijst
    150 ml zure room
    150 gr tomaten pasta of ketchup
    200 gr wortels
    200 gr uien
    zout
    peper
    zonnebloemolie

    Bereidingswijze:

    Uien fijn snijden

    Worteltjes raspen

    De helft van uien met 2 el olie braden

    De helft van de worteltjes toevoegen en nog 2 min braden

    Gemengde gehakt en gekookte rijst mengen

    Gebraden uien en wortels toevoegen, zouten, peperen en goed mixen

    Kapje van paprika’s afsnijden, paprika’s uithollen en zaadlijsten verwijderen.

    De paprika’s met gehakt opvullen

    De zure room en tomatenpasta mixen

    In een kookpan de rest van worteltjes,uien en tomaten roomsaus mixen

    De paprika’s erin plaatsen

    Water toevoegen tot de helft van de paprika’s. Laten zachtjes koken onder een dekseltje 40 min. Opdienen met het sausje waarin de paprika’s kookten.

    Smakelijk eten!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    7 reacties Commentaar verbergen

    Ik doe ’t ook af en toe, maar in bouillon. Ik vind ’t ook heel lekker en heeft wel andere smak

    Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    Voeg je reactie toe