0 0
Gevulde paprika recept

Delen op je sociale netwerk:

U kunt ook deze URL gewoon kopiëren en delen

Maak een bladwijzer van dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gevulde paprika recept

Recept

Delen

Makkelijk recept voor lekker gevulde paprika met kalfsgehakt, ui en broccoli. Pas dit paprika recept aan naar eigen smaak met wat je die dag voorhanden hebt in de keuken. Serveer gevulde paprika’s simpelweg met tomatenketchup: heerlijk!

Ingrediënten:

 

3 paprika’s
300 g rundgehakt
200 g broccoli
150 g uien
100 g kaas
2 eetlepels olijfolie
zout
peper

 

Bereidingswijze:

Schil de ui en snipper hem in fijne stukjes

Maak de broccoli schoon en snijd ze in kleine stukken.

Doe het gehakt in een kom

Voeg de ui, broccoli, olie, zout, peper toe, meng goed

Rasp de kaas fijn

Halveer de paprika’s en verwijder de zaadjes.

Vul de paprika’s op met dit mengsel en zet ze in een ingevette vuurvaste schotel.

Bestrooi de paprika’s met de geraspte kaas. Zet ze in de voorverwarmde tot 180° oven voor 40 min.

 

Smakelijk!

Chef-Kok

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Eèn reactie Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe