Gevulde courgettes met groenten en zalm

    Recept

    Delen
    Gevulde courgettes met groenten en zalm

    Het was etenstijd in het vliegtuig.  “Wilt u iets eten?”  vroeg de stewardess aan een man. “Waaruit kan ik kiezen?” vroeg hij.
    “Uit ja of nee.”  zegt de stewardess.

    Ingrediënten voor 4 personen:

    4 middelgrote courgettes
    150 g gerookte zalm
    1 paprika
    200 g verse kaas
    2 tomaten
    2 eetlepels Parmezaanse kaas
    2 eetlepels olijfolie
    zout, peper

    Snijd de courgettes in de lengte doormidden, haal het binnenste eruit met een eetlepel. Snijd het binnenste van de courgettes in kleine stukken, vermeng dan met in blokjes gesneden tomaatjes en bak ze in een pan.
    Voeg zout, peper, oregano en paprika bij en laat het afkoelen.
    Voeg dan verse kaas en gerookte zalm aan toe en meng het.

    Leg courgettes op bakpapier in een ovenschotel.

    Vul de courgettes met dit mengsel. Bestrooi met Parmezaan en bak ze in een oven van 200°.

    Wanneer de kaas gesmolten en lichtbruin van kleur is, kan je serveren.

    Dienen met gekookte rijst of aardappelpuree.  Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    8 reacties Commentaar verbergen

    misschien wel praktisch als de schrijver dit recept even doorleest op fouten. waar moeten de uien bijvoorbeeld in en waar komt de paprika vandaan? recept gaat nu de oven in, ik ben benieuwd!

    Voeg je reactie toe