0 0
Gevulde appels met kipfilet recept

Delen op je sociale netwerk:

U kunt ook deze URL gewoon kopiëren en delen

Maak een bladwijzer van dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gevulde appels met kipfilet recept

Recept

Delen
Gevulde appels met kipfilet recept

Jantje jatte elke dag een appel of peer uit de tuin van meneer pastoor. En daar werd meneer pastoor erg boos om!
Om Jantje af te schrikken, hing hij een spandoek voor zijn tuin met daarop ‘God ziet en hoort alles!’.
De volgende dag loopt meneer pastoor langs het spandoek waaronder geschreven staat: ‘MAAR HIJ LULT ER NOOIT OVER!!’

Ingrediënten:

7-8 groene appels
500 gr kipfilet
350 ml melk
50 gr boter
2 el bloem
zout
peper

Bereidingswijze:

Kipfilet koken (20 min)
afkoelen

Kipfilet fijn snijden

Boter laten smelten

Bloem toevoegen goed mixen

Melk toevoegen. Aan de kook brengen, constant roerend.
Zouten, peperen. Laten zachtjes koken 2-3 min.

Saus van het vuur zetten en met kipfilet mixen

Van appels de kop afsnijden

De appels uithollen totdat de rand ± 0.5 cm dik is

Als je wil, mag je de rand mooi afsnijden

De appels invullen

In een bakvorm plaatsen

Op elke appel leg  een klein klontje boter. Bak appels 35-40 min in de oven op 180°.

Opdienen kan je warm of koud naar keuze.

Smakelijk eten!

Chef-Kok

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

7 reacties Commentaar verbergen

Hallo. een beetje rommelig recept,probeer deze nog een keer opnieuw, het zal best lekker zijn,maar het oog wil ook wat(zie je beschrijving van dit recept.

Ze komen net uit de oven en ze zien er perfect uit.De geur alleen al…mmm danku voor het recept

Voeg je reactie toe