Gevulde appels met kipfilet recept

    Recept

    Delen
    Gevulde appels met kipfilet recept

    Jantje jatte elke dag een appel of peer uit de tuin van meneer pastoor. En daar werd meneer pastoor erg boos om!
    Om Jantje af te schrikken, hing hij een spandoek voor zijn tuin met daarop ‘God ziet en hoort alles!’.
    De volgende dag loopt meneer pastoor langs het spandoek waaronder geschreven staat: ‘MAAR HIJ LULT ER NOOIT OVER!!’

    Ingrediënten:

    7-8 groene appels
    500 gr kipfilet
    350 ml melk
    50 gr boter
    2 el bloem
    zout
    peper

    Bereidingswijze:

    Kipfilet koken (20 min)
    afkoelen

    Kipfilet fijn snijden

    Boter laten smelten

    Bloem toevoegen goed mixen

    Melk toevoegen. Aan de kook brengen, constant roerend.
    Zouten, peperen. Laten zachtjes koken 2-3 min.

    Saus van het vuur zetten en met kipfilet mixen

    Van appels de kop afsnijden

    De appels uithollen totdat de rand ± 0.5 cm dik is

    Als je wil, mag je de rand mooi afsnijden

    De appels invullen

    In een bakvorm plaatsen

    Op elke appel leg  een klein klontje boter. Bak appels 35-40 min in de oven op 180°.

    Opdienen kan je warm of koud naar keuze.

    Smakelijk eten!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    7 reacties Commentaar verbergen

    Hallo. een beetje rommelig recept,probeer deze nog een keer opnieuw, het zal best lekker zijn,maar het oog wil ook wat(zie je beschrijving van dit recept.

    Ze komen net uit de oven en ze zien er perfect uit.De geur alleen al…mmm danku voor het recept

    Voeg je reactie toe