Gevulde aardappelen recept

    Recept

    Delen
    gevulde aardappelen recept

    Aardappelen ontbreken nooit op onze tafel. Deze bijzondere bereiding is zeer geslaagde bijschotel bij gegrild en rood vlees.

    Ingrediënten:

    * 1 kg kookaardappelen
    * 1 gerookte kippenbil
    * 1-2 tomaten
    * 50 g kaas
    * dille
    * mayonaise
    * zeezout
    * peper

    Bereidingswijze:

    Aardappels gaar koken in de pel in zoutwater, dan laten afkoelen en pellen

    Snij de aardappels in twee en lepel  het binnenste eruit

    Snij het binnenste in blokjes

    Snij het vlees van de kippenbil in blokjes

    Dille fijn hakken

    Snij de tomaatjes in blokjes

    Meng het vlees, de omaatjes, de aardappels en dille samen

    Voeg de mayonaise, zeezout en peper toe

    Rasp de kaas fijn

    Vul de aardappelen met dit mengsel

    en strooi nog wat geraspte kaas over. Zet in een voorverwarmde oven van 180° C  tot het korstje mooi bruin is.

    Eet smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    5 reacties Commentaar verbergen

    Wij hebben die gemaakt en ze zitten nu in de oven .. Ze zien er lekker uit en dat ruiken ze ook!

    mhmm heel lekker voor herhaling vatbaar ! maar ik heb er nog wel courgetten bij gedaan en dat heeft ditt recept nog heerlijker gemaakt

    Voeg je reactie toe