Gevulde aardappelen recept

Recept

Delen
gevulde aardappelen recept

Aardappelen ontbreken nooit op onze tafel. Deze bijzondere bereiding is zeer geslaagde bijschotel bij gegrild en rood vlees.

Ingrediënten:

* 1 kg kookaardappelen
* 1 gerookte kippenbil
* 1-2 tomaten
* 50 g kaas
* dille
* mayonaise
* zeezout
* peper

Bereidingswijze:

Aardappels gaar koken in de pel in zoutwater, dan laten afkoelen en pellen

Snij de aardappels in twee en lepel  het binnenste eruit

Snij het binnenste in blokjes

Snij het vlees van de kippenbil in blokjes

Dille fijn hakken

Snij de tomaatjes in blokjes

Meng het vlees, de omaatjes, de aardappels en dille samen

Voeg de mayonaise, zeezout en peper toe

Rasp de kaas fijn

Vul de aardappelen met dit mengsel

en strooi nog wat geraspte kaas over. Zet in een voorverwarmde oven van 180° C  tot het korstje mooi bruin is.

Eet smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

5 reacties Commentaar verbergen

Wij hebben die gemaakt en ze zitten nu in de oven .. Ze zien er lekker uit en dat ruiken ze ook!

mhmm heel lekker voor herhaling vatbaar ! maar ik heb er nog wel courgetten bij gedaan en dat heeft ditt recept nog heerlijker gemaakt

Voeg je reactie toe