Gestoofde aubergines met olijven en tomaten recept

    Recept

    Delen
    Gestoofde aubergines met olijven en tomaten

    Hoe eten Japanse & Chinese mensen hun eten.
    ????????????????
    Met stokjes.

    Ingrediënten voor 4-5 personen:

    * 500 gr aubergines
    * 5-7 tomaten
    * 100 gr olijven
    * 5 uien
    * kruiden naar wenst
    * olie
    * zout
    * peper

    Bereidingswijze:

    Aubergines in blokjes snijden

    Aubergines zouten en voor 30 min laten .  Dan met koud water doorspoelen

    De uien fijn hakken

    De  tomaten in kleine blokjes snijden

    De olijven in rondjes snijden

    De verse kruiden fijn snijden

    De uien met wat olie  braden

    De aubergines toevoegen en  10 min laten stomen

    De tomaatjes toevoegen , 10 min laten stomen

    De olijven toevoegen , een beetje zouten,  peperen  en nog 3 min laten stomen

    Op het einde van de bereiding fijngehakte verse kruiden toevoegen, mengen en van het vuur afvoegen

    Smakelijk eten!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    5 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe