Gehaktbroodjes met vulling

Recept

Delen
gehaktbroodjes recept

lekkere gehaktbroodjes met eieren vulling

Ingrediënten:

500 g gemengde gehakt
4 gekookte eieren
1 grote ajuin
100 g brood
200 ml melk
zout
peper
olie

Bereidingswijze:

Ajuin fijn snijden

Eieren fijn snijden of raspen

In kleine hoeveelheid olie  laten ajuin bakken

Eieren met ajuin mengen

Het brood laten in melk weken

Het brood en het gehakt mengen, zouten en peperen

Een soort platte koekjes van gehakt vormen

In het midden eierenvulling plaatsen

Oprollen en gehaktbroodje vormen

Alle gehaktbroodjes op gesmeerde met olie bakplaat plaatsen en in de oven bakken op 180°C voor 40-45 min.

U mag ze ook in de pan bakken of  in de frituurolie

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

5 reacties Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe