Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/howto133/public_html/besterecepten.nl/wp-content/themes/n/functions.php on line 73
Gebraden vis met Tartaarsaus recept - Beste Recepten

Gebraden vis met Tartaarsaus recept

    Recept

    Delen
    Gebraden vis met Tartaarsaus

    Een man kwam thuis met twee grote emmers koemest voor de tuin, die hij had
    gehaald bij een boer uit de buurt. “Waar is dat voor,” vroeg zijn zoontje
    van zes. “Voor de aardbeien,” zei de man. Het zoontje staarde hem aan en zei
    toen: “Ik heb ze liever met slagroom, mag dat ook?”

    Ingrediënten:

    500 gr vis (roze zalm, snoekbaars, kabeljauw, paling)
    1 ei
    paneermeel
    zout, peper
    olie

    Bereidingswijze:

    De vis in stukken snijden

    Eitje opkloppen, zouten en peperen

    Daarna vis door ei halen

    En dan door het paneermeel halen.

    De visfilet  aan 2 kanten braden in olie, ongeveer 5 min

    Tartaarsaus erop (zie in Sausrecepten categorie) en smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    5 reacties Commentaar verbergen

    hallo
    heb juist de leuke site gevonden ben er zeker van dat ik hem vaak ga gebruiken begin morgen al met kabeljauw. Dank u

    Heel gemakkelijk om te bereiden en heel lekker, is zeer krokant van buiten en toch heel sappig vanbinnen. Een aanrader!!!

    Voeg je reactie toe