Recept
Een man kwam thuis met twee grote emmers koemest voor de tuin, die hij had
gehaald bij een boer uit de buurt. “Waar is dat voor,” vroeg zijn zoontje
van zes. “Voor de aardbeien,” zei de man. Het zoontje staarde hem aan en zei
toen: “Ik heb ze liever met slagroom, mag dat ook?”
Ingrediënten:
500 gr vis (roze zalm, snoekbaars, kabeljauw, paling)
1 ei
paneermeel
zout, peper
olie
Bereidingswijze:
De vis in stukken snijden
Eitje opkloppen, zouten en peperen
Daarna vis door ei halen
En dan door het paneermeel halen.
De visfilet aan 2 kanten braden in olie, ongeveer 5 min
Tartaarsaus erop (zie in Sausrecepten categorie) en smakelijk!
5 reacties Commentaar verbergen
hallo
heb juist de leuke site gevonden ben er zeker van dat ik hem vaak ga gebruiken begin morgen al met kabeljauw. Dank u
Heel gemakkelijk om te bereiden en heel lekker, is zeer krokant van buiten en toch heel sappig vanbinnen. Een aanrader!!!
Ook koud smaakt het lekker ,grs
Dat is toch veel te gemakkelijk!
Supersimpel en niet te versmaden.