Gebraden varkensvlees recept

    Recept

    Delen
    Gebraden varkensvlees

    Een zwaar loensende man komt een café binnen en roept:
    “Vlug, een pils, ik zie scheel van de dorst.”
    Hij drinkt het glas in een teug leeg.
    De kastelein zet ongevraagd een tweede pint voor zijn neus en zegt:
    “Hier jongen, drink er nog maar een, want ik zie dat het nog niet over is.”

    Ingrediënten voor 2 personen:

    2-4 varkenslapjes
    2 el braadolie
    zout, peper
    2 eetlepels bloem

    Bereidingswijze:

    Neem een platte bord en doe een paar eetlepels bloem erin, doe een halve theelepel zout erin en een beetje peper, alles goed roeren en draai varkenslapjes erin .

    Giet olie in de pan en laat het goed opwarmen.
    Leeg je vlees erin en laat het goed braden aan beide kanten( ongeveer 2-3 minuutjes aan elke kant).

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe