Gebraden varkensvlees recept

Recept

Delen
Gebraden varkensvlees

Een zwaar loensende man komt een café binnen en roept:
“Vlug, een pils, ik zie scheel van de dorst.”
Hij drinkt het glas in een teug leeg.
De kastelein zet ongevraagd een tweede pint voor zijn neus en zegt:
“Hier jongen, drink er nog maar een, want ik zie dat het nog niet over is.”

Ingrediënten voor 2 personen:

2-4 varkenslapjes
2 el braadolie
zout, peper
2 eetlepels bloem

Bereidingswijze:

Neem een platte bord en doe een paar eetlepels bloem erin, doe een halve theelepel zout erin en een beetje peper, alles goed roeren en draai varkenslapjes erin .

Giet olie in de pan en laat het goed opwarmen.
Leeg je vlees erin en laat het goed braden aan beide kanten( ongeveer 2-3 minuutjes aan elke kant).

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Voeg je reactie toe