0 0
Gebraden varkensvlees recept

Delen op je sociale netwerk:

U kunt ook deze URL gewoon kopiëren en delen

Maak een bladwijzer van dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gebraden varkensvlees recept

Recept

Delen
Gebraden varkensvlees

Een zwaar loensende man komt een café binnen en roept:
“Vlug, een pils, ik zie scheel van de dorst.”
Hij drinkt het glas in een teug leeg.
De kastelein zet ongevraagd een tweede pint voor zijn neus en zegt:
“Hier jongen, drink er nog maar een, want ik zie dat het nog niet over is.”

Ingrediënten voor 2 personen:

2-4 varkenslapjes
2 el braadolie
zout, peper
2 eetlepels bloem

Bereidingswijze:

Neem een platte bord en doe een paar eetlepels bloem erin, doe een halve theelepel zout erin en een beetje peper, alles goed roeren en draai varkenslapjes erin .

Giet olie in de pan en laat het goed opwarmen.
Leeg je vlees erin en laat het goed braden aan beide kanten( ongeveer 2-3 minuutjes aan elke kant).

Smakelijk!

Chef-Kok

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Voeg je reactie toe