Gebakken zalmfilet met kaas recept

    Recept

    Delen
    Gebakken zalmfilet met kaas

    Door het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren in vette zalm, zouden hart- en vaatziekten voorkomen kunnen worden.

    Ingrediënten voor 2 personen:


    * 500 g zalmfilet
    * 150 g harde kaas
    * mayonaise
    * zout
    * peper
    * olie

    Bereidingswijze:

    Zalmfilet in stukjes  snijden

    De kaas fijn raspen

    Stukjes zalm in een licht geoliede ovenschaal leggen, zouten en peperen

    Met mayonaise  smeren

    Met geraspte kaas bestrooien en in de voorverwarmde tot 180°  oven zetten voor ongeveer 30 min (tot mooi gouden kleur)

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe