Gebakken zalm met roerbakgroenten recept

    Recept

    Delen

     

    Zalm staat vaak op het menu. Het is dus niet verwonderlijk dat zalm op dit moment de meest gegeten vissoort is. Probeer eens mijn overheerlijke zalm op de huid. Ideaal voor in de pan te bakken of op de gril.

    Ingrediënten voor 5 personen:

    5 x 200 g zalmmoten
    250 g uien
    1-2 eieren
    paneermeel
    zout
    peper
    viskruiden
    olie

     

    Bereidingswijze:

    Kruid de zalmmoten met zout, peper en viskruiden. Laat ze voor 20-30 min in een kom.

    Schil en snijd de uien

    Schil en rasp de worteltjes

    Bak de uien met een beetje olie in een pan.

    Voeg de geraspte worteltjes toe en bak die roerend.

    Haal de moten zalm door de eieren

    en dan door de paneermeel

    Bak de zalm in hete olijfolie krokant 5 min

    Draai je de stukken zalm om. Laat de vis nog 3-4 minuten verder bakken.

    Serveer de zalm met gebakken groenten en citroen, garneer met aardappelpuree. Eet smakelijk!

     

     

     

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe