Gebakken vlees met rode bosbessenjam recept

Recept

Delen
Gebakken vlees met rode bosbessenjam

Ontdek de smaak van zeer fijn, lekker mals en sappig kalfsvlees!

Ingrediënten:

1 kg kalfsvlees
2 eetlepels bosbessenjam
2 eetlepels honing
2 eetlepels citroensap
kruidnagels
zout, peper

Bereidingswijze:

Meng honing, jam en citroensap door elkaar

Doe de sneetjes op het vlees

Leg het vlees in een ovenschaal, kruid met zout en peper

Smeer de saus op het vlees met

Steek de kruidnagels in het vlees

Zet het vlees in de voorverwarmde tot 180° oven voor 45-55 min

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Voeg je reactie toe