Gebakken vlees met rode bosbessenjam recept

    Recept

    Delen
    Gebakken vlees met rode bosbessenjam

    Ontdek de smaak van zeer fijn, lekker mals en sappig kalfsvlees!

    Ingrediënten:

    1 kg kalfsvlees
    2 eetlepels bosbessenjam
    2 eetlepels honing
    2 eetlepels citroensap
    kruidnagels
    zout, peper

    Bereidingswijze:

    Meng honing, jam en citroensap door elkaar

    Doe de sneetjes op het vlees

    Leg het vlees in een ovenschaal, kruid met zout en peper

    Smeer de saus op het vlees met

    Steek de kruidnagels in het vlees

    Zet het vlees in de voorverwarmde tot 180° oven voor 45-55 min

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe