Gebakken vis met aardappeltjes

    Recept

    Delen
    Gebakken vis met aardappeltjes

    Komt een man bij de slager: “Mag ik van u grumhumfumhumgprfff
    bloemkolen?” Zegt de slager: “Drie kilo WAT?”

    Ingrediënten:

    500 gr visfilet (pangasius, heilbot)
    1 kg aardappelen
    350 gr tomaatjes
    100 gr kaas
    mayonaise
    zout, peper

    Bereidingswijze:

    Visfilet in stukjes snijden

    zouten, peperen en voor 15-20 min laten

    Aardappelen schillen, in schijfjes snijden

    De tomaten  in rondjes snijden

    De kaas fijn raspen

    In de bakvorm de helft van de aardappelen plaatsen

    Zouten en peperen

    Op de aardappelen visfilet leggen

    Daarop tomaatjes

    En de rest van de aardappelen, zouten en peperen

    Bedek met een lag mayonaise

    Bestrooi met geraspte kaas. Zet in de oven op 180° voor 40-45 min

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Ik wou laten weten dat ik weer een supper lekker recept heb klaar gemaakt uit uwe recepten boek. Danku

    Zeer lekker gerechtje en gemakkelijk klaar te maken. Zal ik zeker en vast nog een keer maken!!!

    Voeg je reactie toe