Gebakken vis in kaassoufflé recept

    Recept

    Delen
    Gebakken vis in kaassoufflé

    Gezond, lekker, rijk aan de juiste voedingsstoffen en evenwichtig in samenstelling, verrassend van smaak.

    Ingrediënten:

    * 500 gr visfilet (snoekbaars, pangasius)
    * 5 eieren
    * 150 gr harde kaas
    * paneermeel
    * zout
    * olie

    Bereidingswijze:

    De vis in stukken snijden, zouten, peperen

    En daarna door het paneermeel halen.

    De visfilet 5 min aan 2 kanten braden in olie

    De kaas  grof  raspen

    De eieren met een beetje zout opkloppen

    De kaas toevoegen en mengen

    Het vis leggen in een ovenschaal

    Daarboven het kaas-eierenmengsel,  in de oven zetten.                                Bakken op 180° gedurende 20-25 min.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    4 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe