Gebakken vis in bladerdeeg

    Recept

    Delen

     

    Ik weet niet wat smaakt beter – de vis of het deeg? De vis wordt zacht!  Het deeg doorweekt met de sap en de smaak van de vis en citroen, ’t is knapperig, erg, erg lekker.

    Ingrediënten voor 2 personen:

     

    2 hele vissen of 2 visfilets zonder graadjes
    500 g bladerdeeg
    1 ui
    1 ei
    sesamzaadjes
    limoen of citroen
    zout
    peper

     

     

    Bereidingswijze:

    Schil de uien en snijd ze in halfringen

     

    Klop de ei los

    Leg de uien op de bladerdeeg

    Leg een vis of een visfilet erop, kruid met zout en peper, uien daarboven en besprinkel die met limoensap

    Vouw het lapje deeg dicht, smeer het deeg met het geklopte ei en bestrooi met sesamzaad.

    Zet ze in de voorverwarmde tot 180° oven voor 40-45 min

     

    Eet smakelijk!

     

     

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe