Gebakken forel met rozemarijn recept

    Recept

    Delen
    Gebakken forel

    Vader en zoon zijn op reis naar Amerika. Vraagt de zoon: “Pa, is het nog ver?” “ja, zoon, het is nog heel ver.” Een kwartier later: “Paa,is het nog ver?” “Ja, het is nog ver, nog heel ver.”  Tien minuten later: “Paaaa, is het nog ver?” “Ja, het is nog ver, en hou nu even je mond!”  Zoon zwijgt een tijdje, maar na twintig minuten is het weer sterker dan hijzelf: “Paaaaaaaa, is het nog ver?” “Zoon, alsjeblieft, zwijg en zwem voort!”

    Ingrediënten:

    1 forel (500-700 g)
    2-3 takjes verse rozemarijn of 2-3 el gedroogde rozemarijn
    1 ui
    1 citroen
    zout, peper

    Bereidingswijze:

    Rozemarijn geeft de vis een unieke smaak.
    In plaats van rozemarijn, kunt u andere kruiden gebruiken, maar dan zal het een heel ander recept worden.

    Uien in hele dunne ringen snijden

    De citroen in plakjes snijden

    Op aluminiumfolie leggen een beetje ui en 1-2 rondjes citroen

    Daarop leg het visje

    Leg in de buikholte van de vis een volledig takje rozemarijn.

    Op de vis leg maar citroen en uien. Bestrooi met zout en peper.

    In aluminiumfolie wikkelen. Op ovenschaal plaatsen .Dan in de oven zetten op 180° voor 30-40 min.

    Eet smakelijk !

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    5 reacties Commentaar verbergen

    Hey,
    vanavond gebakken forel.
    Njum, kijk er al naar uit.
    Misschien doe ik er nog wat garnaaltjes of mosseltjes extra bij.
    Bedankt voor het receptje.

    It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

    My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

    Hallo,

    Ziet er geweldig uit, dat wil ik ook wel eens maken!

    Maar hoe gaat het dan met de graat?

    Mvg,

    Ron de Bruijn

    Voeg je reactie toe