Egeltjes recept

    Recept

    Delen
    Egeltjes

    Twee olifanten zien een naakte man die ligt te zonnebaden. Zegt de ene olifant tegen de andere: “Snap jij hoe iemand daarmee kan eten?”

    Ingrediënten voor 10 personen:

    10 eieren
    1 kg gehakt
    1 wortel
    50 gr geraspte kaas
    1 teentje knoflook
    1 el mayonaise

    Bereidingswijze:

    Eieren laten koken. In twee snijden. Eigeel eruit halen, met een  vork  pletten.  Geraspte kaas, gekookte geraspte wortel, geraspte knoflook en een beetje mayonaise toevoegen en goed mengen.


    Eierenhelften opvullen


    twee helften samen plakken.

    Het ei in het gehakt wikkelen ( als vogelnestjes).


    Egelsgezichtjes puntig maken en met  zwarte olijven  oogjes en neus maken. Doe puntjes van de neus omhoog, anders lijken de egels boos en naar beneden kijkend.


    Stekels van spaghetti maken ( in de oven worden ze knapperig en kinderen eten ze graag op, of je mag ze in een boord verwijderen).


    In de oven bakken op 180°C 20-25min.


    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    18 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe