Dessert met bosbessen recept

    Recept

    Delen
    Dessert met bosbessen

    Louwie komt na een vakantie in Frankrijk aan bij de grenscontrole.
    De politieman vraagt:”Cognac?”
    Louwie:”Nee”
    Politieman:”Rum?”
    Louwie:”Nee”
    Politieman:”Whisky?”
    Louwie:”Nee, maar een tas koffie zou ik wel willen.”

    Ingrediënten:

    250 gr mascarpone
    100 gr suiker
    200 ml slagroom (33-35%)
    1 vanillestokje of 2 pakjes vanillesuiker
    200 gr bosbessen

    Bereidingswijze:

    Slagroom met suiker opkloppen

    Mascarpone toevoegen en roeren

    Vanillestokje doorsnijden

    en vanille eruit schrapen.

    Het binnenste toevoegen in mascarpone- slagroommengsel

    Bosbessen toevoegen, roeren (als je bevroren bosbessen gebruikt, zorg eerst dat ze ontdooid zijn)

    Leg de crème op een serveerschotel en laat opstijven in de koelkast.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe