Dessert met bosbessen recept

Recept

Delen
Dessert met bosbessen

Louwie komt na een vakantie in Frankrijk aan bij de grenscontrole.
De politieman vraagt:”Cognac?”
Louwie:”Nee”
Politieman:”Rum?”
Louwie:”Nee”
Politieman:”Whisky?”
Louwie:”Nee, maar een tas koffie zou ik wel willen.”

Ingrediënten:

250 gr mascarpone
100 gr suiker
200 ml slagroom (33-35%)
1 vanillestokje of 2 pakjes vanillesuiker
200 gr bosbessen

Bereidingswijze:

Slagroom met suiker opkloppen

Mascarpone toevoegen en roeren

Vanillestokje doorsnijden

en vanille eruit schrapen.

Het binnenste toevoegen in mascarpone- slagroommengsel

Bosbessen toevoegen, roeren (als je bevroren bosbessen gebruikt, zorg eerst dat ze ontdooid zijn)

Leg de crème op een serveerschotel en laat opstijven in de koelkast.

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

Voeg je reactie toe