Chocoladetaart met frambozen recept

    Recept

    Delen
    Chocoladetaart met frambozen

    Klassiek maar overheerlijk !!!!!!! smelt in de mond.

    Ingrediënten:

    * 200 gr boter
    * 150 gr suiker
    * 2 p. vanillesuiker
    * 3 eieren
    * 3 el cacao
    * 200-250 gr bloem
    * 1 p. bakpoeder
    * 500 gr vers of bevroren frambozen (kersen)

    Boter met suiker en vanillesuiker mengen

    De eieren bijvoegen en mengen

    Cacaopoeder toevoegen en mengen

    De helft van frambozen toevoegen, mengen

    Het bloem en bakpoeder toevoegen en goed mengen

    In een siliconen vorm plaatsen (ik had die van 26 cm) . In de oven zetten voor 180° op 40-45 min.

    Laten afkoelen en met frambozen versieren.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    18 reacties Commentaar verbergen

    Geprobeerd. Zag er wel even verrukkelijk uit als op deze foto en rook ook heerlijk, groetjes
    mike

    Wat is dit een mooie combinatie !
    Deze taart was in een mum van tijd opgesmuld.

    ik heb de taart een paar dagen geleden ook gemaakt en hij was heeeeeeeeeeeeeerlijk

    de taart ziet er heerlijk uit, eindelijk een site met bereidings foto’s

    Oeh! Dit heb ik allemaal in huis! Ik ga gelijk aan de slag! =)

    Voeg je reactie toe