Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/howto133/public_html/besterecepten.nl/wp-content/themes/n/functions.php on line 73
Champignonsaus recept - Beste Recepten

Champignonsaus recept

    Recept

    Delen
    Champignonsaus

    er staan 2 kaarsen op tafel.
    zegt de ene tegen de andere :
    zullen we samen uitgaan?

    Ingrediënten:

    50 gr boter
    200 gr champignons (vers)
    1 ui
    1 el bloem
    2 el zureroom
    2 dl kippebouillon
    Zout, peper
    Peterselie

    Bereidingswijze:

    Maak de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes.Snij ook de ajuin in schijfjes. Smelt de boter op een zacht vuur en laat de ajuin glazig worden. Zet het vuur hoger en bak de champignons.

    Na ongeveer 2 minuten voeg je de bloem erbij. Laat de bloem kleuren onder voortdurend roeren. Voeg zout en peper toe. Voeg nu een beetje bouillon toe en blijf roeren, dan de rest van bouillon. Blijf roeren tot de saus de juiste dikte heeft. Voeg de zureroom toe.Laat de saus nu zo een 5 minuutjes zachtjes op het vuur staan, vergeet niet te roeren. Garneer met peterselie.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe