Canneloni met feta en tomaat recept

Recept

Delen

Ik ben niet echt bijgelovig zegt de trainer maar nu we 13-0 achterstaan zie ik de toekomst somber in.

Ingrediënten:

150 gr cannelloni
500 gr fetakaas
1 kg tomaten
150 gr kaas
kruiden naar smak(ik had basilicum)
zout
peper

Bereidingswijze:

Tomaten pellen

200 gr tomaten in blokjes snijden

Fetakaas moet met een vork vermengd worden

Tomaten toevoegen en mengen

Saus klaarmaken:

De rest van de toematen blenderen

De kruiden fijn hakken

Met  tomaten mixen, zouten en peperen

Vul de (niet voorgekookte) cannelloni met het fetamengsel

In de ovenschaal leggen

De saus erop gieten. In de oven zetten op 180° voor 20 min

De kaas raspen

Na 20 min met de kaas bestrooien en nog 20 min bakken

Canneloni met feta en tomaat

Smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

6 reacties Commentaar verbergen

Ik maak altijd canneloni met gehakt, maar dat is iets anders; morgen zal ik mijn gezin verrassen met deze recept.

Voeg je reactie toe