Boterham met ei recept

    Recept

    Delen
    Boterham met ei

    Ingrediënten:
    * 6 eieren
    * brood (naar uw wenst)
    * olie

    Saus:

    * 20 gr boter
    * 1 tl bloem
    * 200 ml bouillon
    * 100 gr zure room
    * zout

    Bereidingswijze:

    Het brood snijden (1-1.5 cm dik), het binnenste eruit

    In een beetje olie bakken tot mooi gouden kleur

    Maak de saus:

    De boter laten smelten

    Het bloem toevoegen, 1 min bakken

    200 ml bouillon toevoegen

    Zure room toevoegen en tot kookpunt brengen

    Schep de saus in een ovenschaal

    Het brood erin

    Breek voorzichtig op elke snee een ei, zout. Zet in de oven van 180°voor 20 min

    Eet smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    3 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe