Boterham met ei recept

Recept

Delen
Boterham met ei

Ingrediënten:
* 6 eieren
* brood (naar uw wenst)
* olie

Saus:

* 20 gr boter
* 1 tl bloem
* 200 ml bouillon
* 100 gr zure room
* zout

Bereidingswijze:

Het brood snijden (1-1.5 cm dik), het binnenste eruit

In een beetje olie bakken tot mooi gouden kleur

Maak de saus:

De boter laten smelten

Het bloem toevoegen, 1 min bakken

200 ml bouillon toevoegen

Zure room toevoegen en tot kookpunt brengen

Schep de saus in een ovenschaal

Het brood erin

Breek voorzichtig op elke snee een ei, zout. Zet in de oven van 180°voor 20 min

Eet smakelijk!

Chef-Kok

vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

3 reacties Commentaar verbergen

Voeg je reactie toe