Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/howto133/public_html/besterecepten.nl/wp-content/themes/n/functions.php on line 73
Biscuit rol met cranberry souffle recept - Beste Recepten

Biscuit rol met cranberry souffle recept

    Recept

    Delen
    Biscuit rol met cranberry souffle

    Ober: – Wilt u zwarte koffie?
    Bezoeker: – En welke andere kleuren hebt u?

    Ingrediënten:

    biscuit:

    * 4 eieren
    * 150 gr suiker
    * 1 p vanillesuiker
    * 150 gr bloem
    * 1 p bakpoeder

    soufflé:

    * 10 gr gelatine
    * 250 ml room 33-35%
    * 100 gr suiker
    * 150 gr cranberry (vers of bevroren)

    Bereidingswijze:

    Biscuit:

    Eieren met suiker en vanillesuiker samen kloppen

    1 zakje bakpoeder en het bloem toevoegen, mengen

    Een ovenschaal (30x 40) met bakpapier bekleden, het beslag in de vorm gieten (3-5 mm dikte). In de oven zetten op 180° voor 10-12 min

    Warme biscuit met bakpapier samen rollen en laten afkoelen

    Soufflé:

    De gelatine laten in water weken

    Dan tot kookpunt brengen. Niet koken! Laten tot kamertemperatuur afkoelen.

    De room met suiker opkloppen tot stevig schuim

    Gelatine toevoegen en mengen.

    Cranberry toevoegen

    Mengen, in de koelkast zetten voor 30 min

    De rol uitvouwen, met  het soufflé smeren

    Biscuit terug oprollen, met de rest van soufflé smeren en in de koelkast zetten voor 3-4 u

    Biscuit rol met cranberry soufflé voorzichtig in porties snijden.
    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    13 reacties Commentaar verbergen

    How do you have time/patience to take step by step photos? looks like your cake has fallen over just a bit

    Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!

    Voeg je reactie toe