Recept
Aubergines zijn caloriearm en bevatten veel vitamine C, B, caroteen en ijzer.
Ingrediënten:
500 gr aubergines
350 gr tomaten
100 gr kaas
3 teentjes knoflook
olie
zout
peper
Bereidingswijze:
Aubergines in plakjes snijden van ongeveer 1cm dik
Tomaten in plakjes snijden
Knoflook raspen of door de knoflookpers persen
Aubergines in de olie bakken tot gouden kleur, 2-3 min elke kant
Aubergines in ovenvorm plaatsen, opsmeren met knoflook
Tomaten boven de aubergines plaatsen, zouten en peperen
Met kaas bestrooien en in de oven plaatsen op 180°C voor 20-25 min. Bij opdienen met gehakte kruiden bestrooien.
Smakelijk!
7 reacties Commentaar verbergen
Fantastisch! Ik ga er zeker meer uitproberen!!!!
Superlekker!
Ik vind dit heerlijk! Ik ben dol op aubergines, danku
mvg Barbara
Vanavond heb ik dit gerechtje gemaakt. Zo eenvoudig maar zo heerlijk!
Inspirerend recept!
Ik heb bewondering voor al die afwisseling in jouw keuken!!
Super leuk en opgeslagen onder mijn favorieten!