Aubergineshapjes recept

    Recept

    Delen
    Aubergineshapjes

    Aubergines zijn caloriearm en bevatten veel vitamine C, B, caroteen en ijzer.

    Ingrediënten:

    500 gr aubergines
    350 gr tomaten
    100 gr kaas
    3 teentjes knoflook
    olie
    zout
    peper

    Bereidingswijze:

    Aubergines in plakjes snijden van ongeveer 1cm dik

    Tomaten in plakjes snijden

    Knoflook raspen of door de knoflookpers persen

    Aubergines in de olie bakken tot gouden kleur, 2-3 min elke kant

    Aubergines in ovenvorm plaatsen, opsmeren met knoflook

    Tomaten boven de aubergines plaatsen, zouten en peperen

    Met kaas bestrooien en in de oven plaatsen op 180°C voor 20-25 min. Bij opdienen met gehakte kruiden bestrooien.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    7 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe