Aubergines met walnoten recept

    Recept

    Delen
    Aubergines met walnoten

    Het eten van gewone walnoten na de maaltijd beperkt de schade die vet voedsel aan de bloedvaten kan toebrengen. De noten zouden de gezondheid van hart en bloedvaten zelfs meer ten goede komen dan het gebruik van olijfolie. Als dagelijks aanbevolen “dosis” wordt een 30-tal gram voorop gesteld (Ca 6 tot 10 stuks)

    Ingrediënten:

    * 2 aubergines
    * 150 gr walnoten
    * 1 teentje knoflook
    * mayonaise
    * zout
    * olie

    Bereidingswijze:

    Aubergines in rondjes snijden, zouten, 30 min laten liggen, dan doorspoelen

    Walnoten fijn hakken of laten blenderen

    Mayonaise toevoegen en mengen

    De geperste knoflook toevoegen en goed mengen

    Aubergines aan beide kanten bakken tot gouden kleur

    Gebruik keukenrol om de meeste olie te verwijderen.

    Schenk dit mengel over elke rondje

    Eet smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    Mijn vriendin heeft dit recept (uit kazan) veel op haar trips naat tartastan gegeten en nu zal ik er aan moten geloven. Maar zo’n straf lijkt me dat niet. sterker nog, kan eigenlijk niet wachten.

    Voeg je reactie toe