Aubergine met tomaat recept

    Recept

    Delen
    Aubergine met tomaat recept

    Rood/paarse vruchten bevatten antioxidanten die het risico op een hartaandoening en een beroerte verkleinen, doordat ze de vorming van bloedstolsels remmen.
    Een waterhoofd

    Ingrediënten:

    3 aubergines
    2 eieren
    zout
    olie
    3 tomaten
    2 teentjes knoflook
    3 el mayonaise

    Bereidingswijze:

    Aubergines wassen, in rondjes snijden (1 cm)

    Aubergines zouten en 30 min laten rusten.Daarna met koud water spoelen.

    Eieren loskloppen

    Haal de aubergineplakken door het losgeklopte ei

    en bak ze goudbruin in hete olie aan beide kanten (4-5 min ) .

    De tomaten wassen en in dunne rondjes snijden. Mayonaise, knoflook, wat  peper mengen en bovenop aubergines smeren. Dan de rondjes tomaten op mayonaise leggen. Je kan het met verse kruiden versieren.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    7 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe