0 0
Appeltaart recept

Delen op je sociale netwerk:

U kunt ook deze URL gewoon kopiëren en delen

Maak een bladwijzer van dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Appeltaart recept

Recept

Delen
Appeltaart

Roept een man in een restaurant: “Ober, wat doet die vlieg in m’n soep?” Zegt de ober: “Rugzwemmen meneer.”

Ingrediënten:

Voor de deeg:

500gr. bloem
150gr. boter
200gr. suiker
1 zakje bakpoeder
3-4 eetlepels platte kaas

Voor de vulling:

2-3 eetlepels suiker
8 appels
1 citroen

Bereidingswijze:

Deeg: meng samen bloem, suiker, margarine, platte kaas en bakpoeder. Goed kneden en laten 30 min rusten in de koelkast.

Vulling: schil de appels, voeg 2-3 eetlepels suiker toe, rasp de citroenschil (alleen de gele dunne laagje) en pers de sap van deze citroen uit, dat houd appels licht van kleur en geeft een fantastische smaak.

Haal het deeg uit de koelkast. Verdeel hem in twee niet gelijke stukken: eentje(groter) voor de bodem en eentje (kleiner) voor boven op.

Rol deze uit, leeg in de bakvorm met hoge randen.

Leg nu de appels op de deeg.

Rol de tweede stuk deeg uit en leg deze boven op de taart.

Haal het deeg uit de koelkast. Verdeel hem in twee niet gelijke stukken: eentje(groter) voor de bodem en eentje (kleiner) voor boven op.

Eet smakelijk!

Houd u van appelkruimeltaarten dan is deze appelkruimeltaart recept zeker iets voor u!

Chef-Kok

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

4 reacties Commentaar verbergen

het lijkt me leuk te maken. ik maak het morgen. voor mijn familie. dankjewel voor het recept.

Voeg je reactie toe