Aperitiefhapjes met champignons

    Recept

    Delen

     

    De absolute topper van de aperitiefhapjes is een smakelijke toast champignon. Met heel weinig ingrediënten kan je deze smaakmaker in 20 min tijd op tafel toveren.

    Ingrediënten:

    500 g paddenstoelen (champignons)
    200 g uien
    2-3 knoflookteentjes
    olie of boter
    zout
    peper

     

    Bereidingswijze:

     

    Borstel de paddenstoelen  schoon en laat ze 20 min koken

    Doe de champignons in een blender of gebruik een staafmixer en pureer ze totdat er een gladde massa ontstaat

     

    Schil de uien, snijd ze en bak met een beetje olie of boter tot ze mooi gouden kleur krijgen.

    Meng de paddenstoelen met de uien, kruid met zout en peper

    Voeg de geperste knoflook teentjes toe   en roer goed.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    Voeg je reactie toe