Abricozenkoek recept

    Recept

    Delen
    Abricosenkoek

    Jantje komt in de snoepwinkel. “Verkoopt u dropschoenen?” vraagt Jantje aan de vrouw van de snoepwinkel. “Nee. Die hebben we niet.” antwoordt de vrouw. “Nou, dan denk ik niet dat iemand uw dropveters zal kopen!” zegt Jantje.

    Ingrediënten:

    500 gr bladerdeeg
    Gemarineerde abricosen helften
    Confituur naar smaak

    Bereidingswijze:

    Deeg uitrollen tot 3mm dik en in vierkantjes 10 x 10 cm snijden

    Insnijdingen maken zoals op de foto

    Hoekje van de deeg plooien en aandrukken

    Op dezelfde manier tweede hoek plooien

    Alle hoekken opplooien

    Figuren op de bakplaat leggen

    Met confituur smeren

    Helften van abricozen erop leggen, in voorverwarmde tot 180°C oven plaatsen voor 15-20 min.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    Voeg je reactie toe