Recept
Aardappelkoekjes zijn een welkome variatie op de gewone gekookte aardappel. Heb je iets meer tijd om de maaltijd te bereiden dan is het zeker de moeite waard om dit recept eens te maken.
Ingrediënten voor 2-3 personen:
* 700 gr aardappelen
* 300 gr champignons
* 1 ui
* 1-2 el bloem
* 1 ei
* zout
* peper
* olie
Bereidingswijze:
De ui fijn hakken en 2-3 min bakken
De champignons in blokjes gesneden toevoegen, samen bakken met uien
Aardappelen schillen, fijn raspen
Het eitje toevoegen, zouten, peperen en goed mengen
De champignons en het bloem toevoegen en mengen
Met een lepel op een pan leggen in hete frituurolie
en bakken de aardappelkoekjes aan beide kanten totdat ze licht bruin worden
Serveer tijdens het opdienen de knoflooksaus erbij.
Smakelijk!
6 reacties Commentaar verbergen
Het was inderdaad lekker en vulde goed!
Yummie…
Het zal best wel lekker zijn.
Ziet er geweldig lekker uit!
Ziet er allemaal heerlijk uit
Is ook lekker met aardpeer ipv aardappelen en ter aanvulling nog sojascheuten erbij … Nog meer yummie for the tummie…. 🙂