Aardappelkoekjes met champignons recept

    Recept

    Delen
    Aardappelkoekjes met champignons

    Aardappelkoekjes zijn een welkome variatie op de gewone gekookte aardappel. Heb je iets meer tijd om de maaltijd te bereiden dan is het zeker de moeite waard om dit recept eens te maken.

    Ingrediënten voor 2-3 personen:

    * 700 gr aardappelen
    * 300 gr champignons
    * 1  ui
    * 1-2 el bloem
    * 1 ei
    * zout
    * peper
    * olie

    Bereidingswijze:

    De ui fijn hakken en 2-3 min bakken

    De champignons in blokjes gesneden toevoegen, samen bakken met uien

    Aardappelen schillen, fijn raspen

    Het eitje toevoegen, zouten, peperen en goed mengen

    De champignons en het bloem toevoegen en mengen

    Met een lepel op een pan leggen in hete frituurolie

    en bakken de aardappelkoekjes aan beide kanten totdat ze licht bruin worden

    Serveer tijdens het opdienen de knoflooksaus erbij.

    Smakelijk!

    Chef-Kok

    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep
    vorige
    Vissalade recept
    Erwtensoep
    volgende
    Heerlijke en Simpele Erwtensoep

    6 reacties Commentaar verbergen

    Is ook lekker met aardpeer ipv aardappelen en ter aanvulling nog sojascheuten erbij … Nog meer yummie for the tummie…. 🙂

    Voeg je reactie toe