0 0
Aardappelen souffle recept

Delen op je sociale netwerk:

U kunt ook deze URL gewoon kopiëren en delen

Maak een bladwijzer van dit recept

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Aardappelen souffle recept

Recept

Delen

Aardappelensouffle is een luchtig en zeer vullend gerecht. Bovendien met verschillende kruiden smaakt deze altijd anders.

Ingrediënten:

700 g aardappelen
2 eieren
50 ml room 10-20%
100 g pittige kaas
verse kruiden: dille, lente uitjes, rucola
zout
peper
nootmuskaat

Bereidingswijze:

Aardappelen laten koken (gebruik liever kruimige aardappelen)

Verse kruiden fijn hakken

Kaas raspen of geraspte gebruiken (heel gepast vers geraspte Parmezaan)

Aardappelen pureren

Eieren toevoegen en goed mixen

Room toevoegen en goed mixen

Verse kruiden en geraspte nootmuskaat toevoegen, zouten, peperen en goed mengen

Aardappelpuree in ovenschaaltjes plaatsen

Met de kaas bestrooien en in de oven plaatsen op 180°C tot dat deze gouden korstje krijgt (ongeveer 15 min)

Smakelijk!

Chef-Kok

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw recensie te schrijven
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep
vorige
Vissalade recept
Erwtensoep
volgende
Heerlijke en Simpele Erwtensoep

4 reacties Commentaar verbergen

ik vond het heerlijk en snel klaar doe er nog een teentje gehakte knoflook bij… Lekker!

Voeg je reactie toe